Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Paginanaam nog vrij?
Paginanaam:

.sixon.nl

Inloggen
Paginanaam:

Wachtwoord:


Vergeten?
Adult Filter
Adultfilter staat uit
- Zet filter aan
Startpagina toelichting
Iedereen kan en mag hier gratis een startpagina / website maken

Het is 100% gratis om een startpagina / website te maken bij sixon.nl Als je er een klein beetje aandacht aan besteed kun je er veel geld mee verdienen.

Geen kennis en ervaring nodig

Het beheren van een startpagina vereist geen enkele technische kennis. Met een beetje nadenken en experimenteren lukt het bouwen en beheren van je pagina al snel, lukt het je toch niet ga dan naar het forum. Op het forum kun je van collega beheerders en van ons wel leuke tips krijgen.

Je mag zoveel pagina's bouwen als je zelf wilt

Nadat je je eerste account hebt aangemaakt kun je als je ingelogd bent onder je eigen account op sixon.nl meerdere pagina's registreren en bewerken vanuit je account. De nieuwe onderwerpen zijn dan allemaal direct vanuit je account te bewerken.

Wat is toegestaan en wat niet

Alle onderwerpen die vallen binnen de Nederlandse Wetgeving kunnen aangemaakt worden. Niet toegestaan zijn illegale gok, download en illegale porno. De webmaster behoudt zich het recht voor om ten alle tijde een pagina, of delen van de inhoud van een pagina te verwijderen omdat deze illegaal is of nadelige gevolgen voor de website als geheel heeft.

Geld verdienen met je dochterpagina

Affiliate links en banners tegen betaling zijn toegestaan zodat je ook geld met je pagina kunt verdienen.

Hoeveelheid tijd om een pagina te bouwen

Een goede startpagina vergt de eerste keer ongeveer 3 uur tijd. Heb je een beetje html kennis en je kent zgn affiliate programma's dan zal je wellicht wat sneller klaar zijn. Geef het niet te snel op, een pagina heeft tijd nodig om te maken en zeker om gevonden te worden door de zoekmachines. Je kan beter 1 pagina beheren waar je veel aandacht aan hebt besteed en regelmatig onderhoudt aan pleegt, dan 10 pagina's met enkel links van je eigen sites erin.

©2017 Copyright sixon.nl
Disclaimer

Startpagina | Gratis promotie | Umzug - Umzuge